Čišćenje visoke kvalitete po povoljnoj cijeni.

Svim strankama koje su s nama sklopile ugovor na neodređeno dajemo popust od 20% na usluge kemijskog čišćenja. Popust se primjenjuje na navedene cijene za kemijsko čišćenje kod iznosa većih od 35 €.

Kemijsko čišćenje cjenik
STOLICA 3,5 €
TABURE 7 €
FOTELJA 14 €
DVOSJED 24 €
TROSJED 31 €
KUTNA GARNITURA 47 €
DJEČJI MADRAC 3,5 €
MADRAC ZA JEDNU OSOBU 14 €
MADRAC ZA DVIJE OSOBE (BRAČNI) 28 €
TEPIH 4,5 €/m2
SJEDIŠTE U AUTOMOBILU 14 €
STRAŽNJA KLUPA (3 SJEDEĆA MJESTA) 28 €
POD I GEPEK AUTOMOBILA 14 €
SJEDIŠTA I UNUTRAŠNJOST AUTOBUSA 500 €
SJEDIŠTA I UNUTRAŠNJOST KABINE KAMIONA 120
CIJENE SU INFORMATIVNOG KARAKTERA. ZA TOČNU CIJENU POTREBNO JE NAPRAVITI PROCJENU MJESTA PREDVIĐENOG ZA ČIŠĆENJE.

Opet vam se negdje žuri? Tko će očistiti sav ovaj nered? Što je bolje od bezbrižnog ljeta? Ljeto je rezervirano za odmor i druženje pa nam često nedostaje vremena za čišćenje. Uštedite vrijeme i prepustite brigu profesionalcima.

Nazovite nas i mi ćemo to obaviti umjesto Vas. Generalno čišćenje obuhvaća pranje staklenih površina, usisavanje, brisanje svih podova, brisanje prašine na svim mjestima, pranje kupaonice i zidnih pločica, brisanje lustera te čišćenje kuhinje i ostalih prostorija.Osim naopširnijeg generalnog čišćenja koje uključuje čišćenje i dezinficiranje svih vanjskih površina( podovi, prozori, štekeri, vrata) također nudimo uslugu kemijskog čišćenja (madraca, namjestaja te unutrašnjosti autobusa). Kemijsko čišćenje radimo postupkom ekstrakcije.

Materijali se moče kemikalijom koja čisti prljavštinu, razgrađuje te se sva nečistoća pod tlakom izvlači van iz vašeg materijala. Dakle, fizički se uklanja sve ono što ne bi htjeli da je prisutno. Postupak se ponavlja više puta ako je potrebno.

Nakon izvlačenja otprilike 90% vlage svih nečistoća iz materijala ( tekućina koju izbacimo sadrži sve nečistoće koja se nalazi u Vašim materijalima ). Određeni, očišćeni komad namještaja može se koristi već nakon nekoliko sati od ekstrakcije.